Coaching er ” at låse op for potientialet & skabe vækst!”

Personlig udvikling &
coaching
er det perfekte match.

Det tager måske kortere tid end du tror, at ændre dit liv for evigt.

Du har måske kanten, men har du det, der kræves for at forblive skarp? Jeg kan hjælpe dig og styrke dig med det fokus, indsigt og ansvar, du har brug for for at opnå de konsekvente resultater, du efterspørger.

NØGLEFORDELE VED COACHING

Få klarhed i dit formål: Få klar og fokuseret på de mål og mål, der radikalt ændrer dit liv i det næste år.

Bliv en mere effektiv leder: Få nye værktøjer og tillid til at bryde igennem begrænsninger og evner til at overtale, inspirere og forbinde med andre.

Opnå dine sundheds- og fitnessmål: Mere energi, mere vitalitet og mere ansvarlighed fra en træner, der skubber dig. Bliv begået for rigtige resultater, og start med at leve det liv du ønsker.

Forbered dig på forandring i dit liv: Bliv herre over dine følelser. Tryk på mod, styrke, lidenskab og tillid i lyset af livets udfordringer og uventede forandringer.

Opnå lidenskab i dine forhold: Fjern trosretninger, der saboterer dig og holder dig fra sande relationer. Få de værktøjer, du har brug for til at genvinde lidenskab og opfyldelse i relationer nye og gamle.


Kontakt mig her!

Coaching er det universale sprog for udvikling!

Hvad er Coaching?
Begrebet coaching er på ganske få år blevet meget udbredt i Danmark. Indenfor branchen er coaching ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen neutralt og ikke-rådgivende styrer processen i mål ved hjælp af åbne spørgsmål. Netop fordi coaching ikke er rådgivning, vejledning eller terapi, men snarere et objektivt refleksionsværktøj, kan det anvendes meget bredt.

Hvordan foregår coaching?


Coaching foregår typisk som et fysisk møde der varer mellem 45 min og tre timer. Men mange er også glade for telefoncoaching eller coaching via elektroniske medier. Coachen har ansvaret for at styre samtalen fremad, primært ved hjælp af spørgsmål. Coachen er ikke-dømmende og neutral og har ingen anden dagsorden end at være et professionelt redskab til at styrke processen fremad, uanset målet. Du kan forvente at coachen indleder med at afklare forskellige praktiske forhold og rammer for forløbet, ligesom du vil have mulighed for at stille spørgsmål.

Hvorfor blive coachet?

For private giver et coachingforløb ofte en højere energi og bedre resultater. Forudsætningen for et højt udbytte er især viljen til forandring, modet til at være ærlig og en god kemi med coachen. Nogle bruger coaching kontinuerligt og andre vælger at opsøge en coach når de har en konkret problemstilling, en dårlig vane de vil kvitte eller en vigtig beslutning de skal træffe.

Virksomheder anvender i stadig stigende grad coaches til en-til-en samtaler, teamcoaching eller faciliteringsopgaver. Det er ofte ønsket om trivsel, medarbejderfastholdelse og bedre resultater der får virksomheder til at bruge coaching.